Wat is journalistieke fotografie?

Journalistieke fotografie is verhalende fotografie. De fotografen (wij) volgen wat er gebeurt en leggen dat vast in beeld. Dit proberen we natuurlijk op een zo mooi mogelijke manier te doen, door te spelen met licht en bijzondere composities.

Wat is journalistieke fotografie knuffel met oma

Journalistieke fotografie, ook wel verhalen vertellen met beeld, is eigenlijk wel onze "passie" geworden (stomme term, maar het dekt de lading). Het duurt een tijd en heel veel foto's en vooral uren voordat je er achter bent welke stijl fotografie het beste bij je past.

Verhalen vertellen (of storytelling) past perfect bij ons.

Wat is journalistieke fotografie de tweeling

Voor ons is het mooiste jullie volgen! Een bruiloft of een doordeweekse dag, de bijzondere momenten zijn overal. Soms is het een blik, een aanraking, een traan en soms misschien een heel mooi straaltje zonlicht. En soms is het fijn als er niks bijzonders is, maar alles precies zoals het hoort en dan leggen we dat natuurlijk ook vast.

De journalistieke of verhalende stijl past perfect bij onze bruidsfotografie en onze familieverhalen (wordt ook wel day in the life fotografie genoemd). We vinden het belangrijk dat onze foto's je over 20 jaar vertellen hoe het toen was en voelde.